Зрителите на "Маскираният певец" със сигурност забелязаха отсъствието на Владо Пенев в съботната вечер от шоуто по Нова. На негово място видяхме за втори път в ролята на панелист Юлиан Вергов.

Белобрадата звезда от Народен театър "Иван Вазов" отлетя за Обединените арабски емирства, а повод за бягството му там бе 62-годишният му рожден ден, който актьорът отбеляза в компанията на най-добрата си приятелка Мартина Вачкова във вчерашния ден. Двамата са на гости в горещ Дубай при Дарина Такова и нейната доведена дъщеря, която от години живее в ОАЕ и прекарва много време там, отбеляза HotNews.bg.

В емирствата Павлова изкара и карантината през март. Двете с Вачкова са неразделни приятелки още от следването във ВИТИЗ и често намират време да се видят, независимо в коя точка на света се намира някоя от тях.

View post on Instagram
 

Новината, че актьрите са в Дубай стана ясна от снимките и клиповете, които наследничката на Григор Вачков сподели на профила си в Инстаграм. Сред тях се забелязват и красиви фотоси от залеза над Персийския залив, плажа и нощен Дубай с изглед към емблематичния за града петзвезден хотел Аtlantis, The Palm - символ на арабския лукс и разкош.

Веселата компания е присъствала и на светлинно-музикалното шоу на най-впечатляващия фонтан в Дубай, който бе открит преди два дни. Това е най-новата атракция в арабското емирство, която бе вписана в Книгата на рекордите на Гинес като най-големия. Той е с площ от 1300 квадратни метра и е разположен на изкуствения остров "Палм джумейра" край Дубай.

View post on Instagram
 

Четете още: Разкриха я! Емануела се крие зад маската на Булката?