Автор
Ева Григорова

Жената на Тото избухна: Целта на водещия е да изкара всичко от госта!

През последните дни изпълнителят и водещ Тото изпадна неочаквано в немилост, след като в социалните мрежи започна да се върти стар епизод от неговия подкаст с гост Тити Папазов.

В него Папазов с насмешка разказва как е обръснал главата на своя приятелка, а Тото и неговата публика се забавляват с историята. Тя обаче разбуни силно обществото след случая с 18-годишната Дебора от Стара Загора.

View post on Instagram
 

Съпругата на Тото - Кристин се опита да го защити с пост в своя профил в Инстаграм, но по всичко личи, че усилията й бяха напразни. Под публикацията има над 1500 коментара повечето, от които неодобрителни.

View post on Instagram
 


“Да, водещите могат да си позволяват да засичат госта си, когато усетят, че казват нещо нередно. Но това е въпрос на личен радар и ценностна система… Искате да ми кажетe, че той накрая не одобрява това, което е монтирано ли? Това е колкото смешно, толкова и нелепо и не кореспондира с тезата, ще иска да е добър водещ. Можеше да се изхили, можеше да му каже, че и той го е направил, за да го "предразположи" по неговите си странни критерии и след това да го изреже от видеото. Защото точно за такива тънки моменти се хващат подобни типове, като Касапина с макетния нож и смятат, че щом известните го правят, и той ще го прави!”