Автор
Люблена Папазова

Жени Калканджиева първа изхвърча от Брадъра

Изненадващо Жени Калканджиева е първият напуснал къщата на „Биг Брадър”. Точно за седмица тя успя да събере негативните отношения както на съквартирантите, така и на зрителите, които имаха финалната дума кой да си тръгне от шоуто. Преди минути в предаването се проведоха първите номинации и светкавични елиминации в един епизод и зрителите решиха да напусне шестата по красота.

Най-трудно се реши да обяви номинациите си Я-Я, който първия път в изповедалнята просто не взе отношение и Биг Брадър го прати да си помисли. Втория път странният музикант се оплете в обясненията си и извади Биг Брадър от нерви. Брадърът реши да спре топлата вода в къщата, заради невъзможността на Я-Я да номинира обосновано. Жени обаче реагира емоционално след тази санкция и вдигна страшен скандал на музиканта, който очевидно ѝ изигра лоша шега. Освен с него, тя се скара жестоко и с Никита Джонсън, а влезе в разпра и с Албена Вулева.

Уикендът за съквартирантите бе изпълнен с емоции и много конфронтации не само с участието на жени. Веселбите и закачките отстъпиха мястото си на скандали и неразбирателства. Напрежението между Албена и Весела продължи да расте, а причините за караниците и споровете стават все по-дребнави и по-дребнави като пушенето на закрито и хъркането в спалнята.

Четете още: Жаклин Вагенщайн с номинация за "БГ модна икона"