Автор
Христина Кирилова

Животът след попфолка: Гергана влезе да ражда на 38?

Някогашната фолкфурия Гергана изглежда, че всеки момент ще роди първата си рожба. Певицата, която слезе от сцената преди няколко години, страни от медиите и публичното пространство, но изглежда, че причината е била в нова любов и желанието ѝ да стане майка.

Гергана е била забелязана в столична болница, придружена от братовчед ѝ, футболиста Стойко Сакалиев, който носел куфар, което е явен знак, че блондинката е влязла да ражда. Макар и към днешна дата певицата да изглежда много променена, е била разпозната от очевидците. В момента тя е в 9-и месец от бременността и вероятно всеки момент ще даде живот на първото си дете.

Говори се, че Гергана не е наддала много през бременността, а кой е бащата на бебето ѝ не е известно, както и защо тя е придружена в болницата от братовчед си, вместо от половинката си.

Припомняме ви, че скандалът, който сложи край на кариерата на фолкдивата беше през 2015 г., когато излезе песента ѝ "Твоите думи". Тя беше свалена от ефира и от интернет, заради плагиатство от песента "Всички те имат танкове" на палестинската певица Шадиа Мансур. Макар и Гергана да понесе отговорността за това и да поднесе публично извинение, случката рефлектира върху музикалния ѝ път. В бранша коментират, че тя несправедливо е понесла цялата критика, тъй като единствената ѝ вина била в това, че се доверила напълно на композитора Оцко.

Четете още: Съдба: Поли оставя Благо на улицата, той няма къде да живее