Златка: Благой ще има пето дете? Нищо ново!

13 юни 2022 | 13:23
14364
3
снимки: Instagram
3

Златка Райкова най-накрая коментира раздялата си с Благой Георгиев, който я замени с по-младата Полина и вече е известно, че е в очакване на петия си наследник. Макар и от официалния край на любовта им да са изминали едва няколко месеца, бившият футболист неуморно демонстрира в мрежата колко е щастлив с новата си половинка.

Блондинката упорито отбягваше въпросите от феновете си, свързани с отношенията ѝ с Благо до този момент, но най-накрая склони да сподели две думи по темата. И определено може да се каже, че е останала наранена, макар и да не е била изненадана. Златка споделя, че не е била шокирана от изневярата на Благой, а по въпроса какво мисли за това, че вече се готви за сватба и очаква бебе, тя отговаря лаконично: "Нищо ново". 

Тя разкри още, че сама отглежда детето си от футболиста - Благой-младши, но не изпитва трудности и той е много щастлив. Очевидно Райкова е очаквала, рано или късно, да остане излъгана от Георгиев и вероятно е ставала свидетел и в миналото на подобни истории. Към днешна дата Златка също е щастливо влюбена в новата си половинка Карен.

Четете още: Майката на Благой: Нямам покана за сватба от него

Още по темата

Коментари

3
  25 юни 2022 | 23:31 отговор
 

Много бързо намериха нови , голяма любов .

 
2 хаххахаха
  15 юни 2022 | 10:36 отговор
 

Златка ,си хвана поредния шаран,нищо ново.Горкия шаран дето е клъвнал ,не вижда какво става с другите шарани

 
1 Джинги би
  14 юни 2022 | 10:35 отговор
 

Той си прави деца едно по друго на различни жени и пак му се хващат на въдицата лелеле колко глупави жени има не виждате ли че не се грижи изобщо за децата

 
 
...
15 юни 2022 | 16:01

Ужас са тея девойки. 2 мозъчни клетки и тва е...

 
25 юни 2022 | 23:32

От къде знаеш , че не го прави ?

Добави Коментар

Най-четени