Автор
Христина Кирилова

Златка: Благой ще има пето дете? Нищо ново!

Златка Райкова най-накрая коментира раздялата си с Благой Георгиев, който я замени с по-младата Полина и вече е известно, че е в очакване на петия си наследник. Макар и от официалния край на любовта им да са изминали едва няколко месеца, бившият футболист неуморно демонстрира в мрежата колко е щастлив с новата си половинка.

Блондинката упорито отбягваше въпросите от феновете си, свързани с отношенията ѝ с Благо до този момент, но най-накрая склони да сподели две думи по темата. И определено може да се каже, че е останала наранена, макар и да не е била изненадана. Златка споделя, че не е била шокирана от изневярата на Благой, а по въпроса какво мисли за това, че вече се готви за сватба и очаква бебе, тя отговаря лаконично: "Нищо ново".

View post on Instagram
 

Тя разкри още, че сама отглежда детето си от футболиста - Благой-младши, но не изпитва трудности и той е много щастлив. Очевидно Райкова е очаквала, рано или късно, да остане излъгана от Георгиев и вероятно е ставала свидетел и в миналото на подобни истории. Към днешна дата Златка също е щастливо влюбена в новата си половинка Карен.

View post on Instagram
 

Четете още: Майката на Благой: Нямам покана за сватба от него