Автор
Ива Петрова

Златка и Карен отбелязаха 1 година от зората на романса си (Снимка)

Златка и Карен Хачатрян отбелязаха една година съвместен живот.

През изминалия уикенд леймейтката сподели кадър, на който е с любимия си и написа към нето: „Честита годишнина“.

View post on Instagram
 


За Райкова, която скоро ще дари с рожба бившия тенисист, се спряга слухът, че е избрала да ражда в известна частна клиника в покрайнините на София, където е платила за ВИП пакет и избор на екип.

От отговорите на въпроси, които фенове на Златка ѝ задават в Инстаграм, става ясно, че тя вече има и планове какво ще направи, сред като роди. Първото нещо, с което ще се захване малко след раждането, е да свали 10 кг. За целта блондинката ще ограничи хляба и сладкото и ще се отдаде на усилени активни тренировки.

View post on Instagram
 

Любопитните ѝ почитатели не пропуснаха да я попитат и за бившите ѝ гаджета, които в момента мерят сили в риалити предаването "Сървайвър". На въпроса какво мисли за сдобряването на Благой Георгиев и Георги Валентинов, тя лаконично отговори с „Ура“ и няколко усмихнати емотикона.

Бременната моделка все пак не скри, че радва, че ММА боецът е простил на Джизъса за това, че му открадна Райкова под носа.

„Жена ти няма ли някоя свестна приятелка, да ме запознае?“, шеговито пита Валентинов в предаването, демонстрирайки, че в лицето на Георгиев има нов приятел. Баджанакът пък му отговаря, че ще му намери свястна мома и заедно ще отидат на море.

Междувременно плеймейтката призна, че е фенка на "Ергенът" и отговори на въпроса коя е фаворитката ѝ в шоуто. Става дума за Айлин – шампионката по Шотокан Карате До.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето на кого е била гадже Айлин от "Ергенът"