Автор
Люблена Папазова

Зоран спечели "Сървайвър" и 150 бона

Зоран Петровски стана победител в „Survivor: Скритият идол“ преди минути и грабна наградата от 150 000 лева. Втора остана Ганка, а трета е Карин. Водещият на предаването Владо Карамазов стана на 42 години също днес и празнува сред участниците в екстремното риалити. На финала режисьорът най-сетне бе свалил жълтата си фланелка, а двете дами ослепително секси в изрязани тоалeти, съответно в черно и бяло.

Веднага след победата режисьорът попадна в прегръдките на жена си Силвия Петкова и сина си. Актрисата не криеше сълзите си, а очите на Зоран също се насълзиха. В предаването той изненадващо призна, че двамата били пред раздяла, защото натовареният работен график на режисьора не му давал възможност да й обръща внимание. "Постоянно ме нямаше вкъщи, защото трябваше да работя и да се грижа за семейството си. Но докато работех, нямах време за жена ми. Бяхме на косъм да си загубим семейството, а детето ни да расте с разделени родители. Не исках това!", каза в емоционално Зоран.

Още тогава обаче зрители заподозряха, че той преиграва, за да спечели симпатиите на публиката и да предизвика съчувствие към себе си. Двете му конкурентки-Ганка и Карин все още нямат семейства.

На финала в предаването останаха спринтьорката Карин Околие, която не спечели нито един глас, софтуерният инженер Ганка Статева, взела два ласа и режисьорът Зоран Петровски, който успя да спечели най-много от останалите участници на своя страна. Още преди месеци се появиха публикации, че именно Петровски ще победи след повече от два месеца сред суровата природа на Филипините.