Зрители се бунтуват срещу участието на Мария Игнатова в 'Маскираният певец'

24 октомври 2021 | 12:38
7213
0
Снимки: Facebook
0

Зрители се вдигнаха на бунт срещу участието на Мария Игнатова в "Маскираният певец". Бившата господарка на ефира се върна в предаването след меден месец в Швейцария и продължава напред с участието си, за разлика от Букета, който отпадна, пише Hotnews.bg.

Зад маската се криеше фолкзвездата Рени. "Букетът трябваше са продължи, а заекът Мария да си ходи!", ревнаха в хор зрители след края на предаването "Рени се справи блестящо. Тя може да пее всичко. Трябваше да продължи. Заека не е интересен. Букета е колоритна маска. Жалко, че отпадна", гневи се почитател.

"И аз си мислех че е Рени. Браво! Трябваше Заека да отпадне, защото я знаем коя е, и това е Мария Игнатова. Алекс умишлено я прикрива и затова си мълчи. Много загадъчна маска и трябваше да продължи, жалко", жали друга зрителка.

Това е шестата свалена маска в най-мистериозния формат в телевизионния ефир. Рени очарова публиката с песента на английската поп група Bananarama – Venus. Звездните детективи разпознаха безпогрешно кой стои под атрактивния Букет с ангелски глас и отбелязаха единодушно попадение.

Дайрето, което известната изпълнителка донесе като улика на сцената, се оказа решаваща следа, по която Панелът тръгна. Така Алекс Раева, Марта Вачкова, Aзис и Владо Пенев се оказаха напълно прави на финала.

"Аз съм толкова доволна и щастлива, че бях част от "Маскираният певец". Екипът е номер едно! Кремена докосна моята душевност с този уникален костюм. Много е тежък и обемист, едва минавах към студиото, но е толкова красив, че за мен бе чест, достойнство и гордост да го нося", развълнувано сподели Рени.

Четете още: Мария Игнатова и Нойзи на сватбено пътешествие в Швейцария

 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени