Зрителите побесняха заради финала на "Като две капки вода"

Зрителите на "Като две капки вода" побесняха след класирането на участниците за финала. Масовото недоволство, което заля мрежата още в първите минути след края на снощния епизод. Причината за това беше подборът на артистите, които бяха класирани за последния концерт и бяха изумени, че участници като Руслан Мъйнов и Есил Дюран не намериха място сред финалистите. Вместо това, с най-висок брой точки на финал отиде Александър Сано, който снощи влезе в образа на Дейв Геън.И определено това не бе най-силното му превъплъщение. След него се класираха Краси Радков, Дарин Ангелов и Крисия, като зрителите бяха най-озадачени от избора на последния финалист.

View post on Instagram
 

"Есил или Руслан трябваше да са на финал. През целия сезон се справяха чудесно.! Накрая решиха да избутат Крисия напред (без реални заслуги). Жалко...", пишат разочарованите фенове на шоуто.

Много зрители обвиняват продуцента на "Като две капки вода", Маги Халваджиян, че е взел решението Крисия да бъде на финал и затова журито "порязваше" Есил с по-нисък брой точки, въпреки че снощното ѝ представяне бе блестящо. И ако беше получила по-висок брой точки, вероятно на финал щеше да бъде тя.

View post on Instagram
 

"Добутахте Крисия!!! За сметка на Руслан, например! Дали двамата могат да бъдат сравнявани, изобщо? Ето, така се създава напълно излишно напрежение и негативизъм между хората. Подигравка и с участниците, и със зрителите!", пише друг зрител.

Четете още: Тотален резил в Капките снощи: Анелия разплака зрителите, но след това направи грандиозен гаф