Звездни мъже, които излизат с далеч по-млади от тях дами

20 август 2017 | 07:50
11684
0
0

След като миналата седмица се появиха скандални кадри на 66-годишният Стоян Алексиев и 22-годишна студентка, а медии разпространиха новината, че 53-годишният Ръсел Кроу излиза с 22-годишна красива милиардерска щерка.

Това ни накара да се замислим кои са другите звездни мъже, излизащи с далеч по-млади от тях дами. Признаваме си, очаквахме да са много, но не чак толкова много.

Кои са те, може да видите в следващите редове:

Венсан Касел и Тина Вита

Любимото лошо момче на поколения дами и бивш съпруг на Моника Белучи – Венсан Касел, е вече на 50, но това не му пречи да излиза с девойка 30 години по-млада от него – Тина Вита.

Тя е на 20, с френско гражданство е, но във вените ѝ тече италианска и африканска кръв.

Красавицата спомена в скорошно интервю, че в техния случай става въпрос за любов от пръв поглед.

"Двама души се озовават по едно и също време на едно и също място и са привлечени един от друг. Това е една от хубавите изненади, които ни предлага животът", искрена е красавицата.

Ал Пачино и Лусила Сола

Ал Пачино също е от кино легендите, избрали за своя спътница в живота, значително по-млада дама. Неговата половинка е аржентинския модел и актриса Лусила Сола, която е на 38 години, тоест с цели 39 по-млада от него.

Звездата от Кръстникът и красивата южноамериканка са заедно от шест години и се запознават на снимачната площадка на филма "Саломе", чийто режисьор е Пачино.

Лусила има едно дете от предишна връзка, а Ал Пачино три, но въпреки това никога не е минавал под венчилото. Преди няколко месеца обаче актьорът намекна, че това може и най-накрая да се промени и е напълно възможно двамата с младата му любима да си кажат заветното да съвсем скоро. 

Вижте останалите в нашата : : ГАЛЕРИЯ : :


Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени