На 5 май Адел навлезе в Хирстова възраст, като отбеляза празничното събитие със серия от зашеметяващи фотоси в социалните мрежи, нямащи нищо общо с пухкавелката от близкото минало.

Носителката на "Грами" публикува снимките в Инстаграм профила си, придружавайки ги с посланието "Thirty Free" - игра на дума от английски с "Thirty Three" (тридесет и три) и "Free" (свобода).

View post on Instagram
 


На първия кадър, който е черно-бял, британската звезда изглежда перфектно в тъмен пуловер с повдигнати ръкави, разкриващи татуировките на ръцете ѝ. На втория певицата се наслаждава на морската вода, облечена в пъстроцветен бански костюм. На третия пък е във вихъра на танца, пременена в латино рокля.

На всяка снимка Адел изглежда по-красива и секси от всякога. Явно новият мъж в живота ѝ, за когото стана ясно, че е неин приятел от детинство, е изиграл значителна роля за това. Двамата се озовавали лице в лице, след като разхлабените противоепидемични мерки върнали избягалата в провинцията Адел отново в Лондон. Там между старите познайници прехвърчали искрите на любовта.

View post on Instagram
 


Феновете с нетърпение очакват новия албум на Адел, който трябваше да се появи около рождения ден на певицата и да носи името "33". Дали заради пандемията, или по други причини, изглежда, че излизането му малко ще се забави.

Последният албум на Адел - "25", излезе през 2015 г., когато изпълнителката навърши 25 години. Имената на предхождащите го албуми също бяха свързани с възрастта на певицата - "19" през 2008 г. и "21" през 2011 г. Комикът Алън Кар, близък приятел на Адел, разкри пред британското издание на списание "Грация", че е чул част от новата ѝ музика и я определя като "толкова невероятна".

View post on Instagram
 

Четете още: Адел е на гребена на любовта с нов мъж до себе си