Автор
Woman.bg

Алек и Хилария Болдуин разкриха пола на бъдещото бебе в Инстаграм

Холивудската двойка Алек и Хилария Болдуин избра нестандартен начин да съобщи пола на очакваното си бебе. Хилария публикува видео в профила си в социалната мрежа, в което 6-годишната Кармен, 4-годишният Рафаел, 3-годишният Леонардо и 16-месечният Ромео получават кукла на бебе, повито в бяло одеалце. 35-годишната майка насърчава децата си да разгърнат одеялото, за да разкрият пола на детето.

View post on Instagram
 

Единствена засега дъщеря в семейството - Кармен, възторжено възкликва: "Момиче е", след като забелязва, че куклата е облечено в розови дрешки.
Кармен не може да сдържи радостта си, че ще има сестричка, след като вече има трима братя.

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че Хилария и 61-годишният Алекс съобщиха миналия месец, че очакват пето дете. Радостната новина дойде 5 месеца след като съпругата на актьора направи спонтанен аборт.

View post on Instagram
 

"Искам да споделя с вас, че най-вероятно преживявам спонтанен аборт. Бях си обещала, че ако забременея отново, ще споделя с вас новината доста рано, дори и това да означава да преживея публична загуба. Винаги съм била искрена с вас за семейството, фитнес заниманията ми и бременностите... И не исках да крия това, през което минавам в момента, само защото не е така позитивно и бляскаво като останалите неща, които споделям... Освен това не изпитвам срам и неудобство от случващото ми се. А и искам да помогна за премахване на стигмата от спонтанния аборт,“ сподели тогава Хилария.