Алексия – футболистката, която задмина по рейтинг Меси и Роналдо

28 септември 2022 | 15:43
5194
3
Снимки: Getty/Images, Twitter
3

Няма запален играч, който да не знае за FIFA 23 – последната видео игра за футболна симулация, създадена от Electronic Arts Sprts, като част от поредицата FIFA. С нея се поставя краят на една ера, но да оставим сантименталностите настрана, тъй като сме убедени, че предстоят още по-добри и шеметни игри на компанията.

Това, което привлече вниманието ни към въпросната игра е един прецедент. На всеки футболен фен, който си пада по спортните видео игри е добре известно, че всяка година излизат класации на играчите с най-висок рейтинг. Тук идва интересното...

Докато през всичкото това време сме свикнали да виждаме в челото неизменните Кристиано Роналдо и Лео Меси, то този път „боговете на футбола“ са изместени от върха, и то не от кого и да е, а от… жена.

И така, тази година първото място принадлежи на Алексия Путеяс, която се оказа с най-висок рейтинг в цялата игра, пише ESPN. 


Алексия изобщо не е случайна. Футболистката е носителка на Златна топка при жените и може да се похвали с 92 рейтинг във FIFIA 23. Зад нея остават Лео Меси, Кевин де Бройне, Бензема и Мбапе с 91 рейтинг. Що се отнася до Роналдо, неговият рейтинг във FIFA 23, която ще бъде пусната в продажба на 29 септември, ще бъде 90, което го нарежда на осмо място.За разочарование на феновете на Алексия обаче в играта не е включен клубният ѝ отбор Барселона, тъй като са налични само женски отбори от Англия, Франция и Испания. За сметка на това обаче всеки футболен фен ще има възможността да разбере на какво е способна Путеяс в играта, защото тя ще бъде включена в женския национален отбор на Испания.

Четете още: 'Какво я риташ тая топка като момиче' вече изобщо не звучи като навремето: За женския футбол и голямата БГ звезда в него

 


Още по темата

Коментари

3
  28 септември 2022 | 18:36 отговор
 

Take That - Could It Be Magic ---- Брутално красиви мъже, а надежда дойчева къде е.

 
2 Бивш от МВР
  28 септември 2022 | 18:22 отговор
 

nadejda-doicheva - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. ЧЕ погледни ме чрез гугъл търсачо ми. Снимки, клипове, видеоклипове. ================ надежда дойчева - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. Че погледни ме чрез гугъл търсачо ми. Снимки, клипове, видеоклипове.

 
 
Бивш от МВР
28 септември 2022 | 18:22

Че едно време у "гепиме" без елмаз му изпращах полуголи по паца снимки че на убавицата надежда дойчева че да се види че е по грозна от моя куур.

 
28 септември 2022 | 18:23

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

 
Бивш от МВР
28 септември 2022 | 22:14

XXX OMAS - Mature blonde bee loves to bang

1 Бивш от МВР
  28 септември 2022 | 18:17 отговор
 

Гнус.

 
 
Бивш от МВР
28 септември 2022 | 18:21

Че тоя грознико пуйол сигур се ебе с алексия.

Добави Коментар

Най-четени