Автор
Веселина Петрова

Ама тя вече е нов човек: кои са ВИП приятелите на Меган в САЩ

Хари и Меган Маркъл се преместиха да живеят от Канада в Лос Анджелис през месец март. Тогава стана ясно, че актрисата отдавна е премисляла този ход и е имала ясна стратегия. И докато за Хари това е един напълно нов етап от живота му с всички плюсове и минуси на промяната, за Меган е по-скоро завръщане към нормалния ѝ живот.

И на всички е ясно защо тя избра именно Ел Ей – защото там Маркъл разчита да се обгради с елитен кръг от приятели, с чиято помощ да навлезе отново в света на шоубизнеса. Но на едно по-високо ниво.


Сред известните ѝ приятели е тенисистката Серина Уилямс, с която се запознават през 2014 г. по време на благотворителен футболен мач. Двете бързо стават близки. Рядко се виждат, но поддържат връзка по телефона и по интернет. Сега имат шанса да се виждат по-често, защото Серина има имот в същия район, където се настаниха Хари и Меган.

Звездното семейство на Амал Клуни и Джордж Клуни също са сред ВИП познатите на кралската снаха. Амал и Джордж бяха на сватбата на Хари и Меган в Уиндзор през май 2018 г. Хари и Меган пък им гостуваха във вилата край езерото Комо в Италия. Джордж и Амал направиха основен ремонт на имота си в Ел Ей, което означава, че планират да прекарват повече време в Щатите.

Тв водещата Опра Уинфри също е част от звездните познати на Хари и Меган. Синът им Арчи е член на нейния книжен клуб. Уинфри бе сред гостите на кралската сватба, както и сред поканените на някои от приятелските събирания на Меган. От друга страна Опра притежава имение за 50 милиона щатски долара в Монтесито, Калифорния, и вероятно ще покани Меган и Хари на гости...

Красивата актриса Приянка Чопра е комшийка на Меган. Двете са приятелки от години, а Приянка също беше сред гостите на кралската сватба.

Джеймс Кордън пък е приятел на Хари от години. В момента Джеймс живее в Лос Анджелис със семейството си, заради телевизионното шоу The Late Late Show на което е водещ. И без съмнение ще бъде сред онези, които ще помогнат на Хари да се справи с промяната.

О, да не забравяме и сър Елтън Джон. Той със сигурност ще навестява близките си приятели Меган и Хари, защото разполага с огромен луксозен имот в Бевърли Хилс – на три етажа и разполага с десет спални, 22 бани, киносалон, винарска изба, стая за игри, фитнес зала и басейн! Идеален е за гости, нали?


В квартала на Меган и Хари живеят още куп известни лица - Адел, Кейти Пери и Орландо Блум, актрисата Дженифър Лоурънс, Никол Кидман и Кийт Ърбан, Камерън Диас. Явно на Меган въобще няма да ѝ бъде скучно. И ако преди много от вратите са оставали затворени за нея, сега връзката ѝ с кралското семейство определено ще отвори доста от тях. И трябва да признаем – брюнетката е добър стратег с амбиции на кралица.