Автор
Весела Георгиева

Анджелина срещу Брад Пит: истината е невъзможна?

Почти не остана любов, неопетнена от изневери, скандали, насилие и... непреодолими различия. През последните години, особено след движението MeToo, както и с развитието на социалните медии, любовта стана разменна монета. И нищо не може да поправи щетите - дори страданието на най-невинните жертви - децата.

Все по-често ставаме свидетели на зрелищни звездни разводи, изваждане на "кирливите ризи" в съда и в медийното пространство, драматични обрати и дори намесването на ФБР в историята на две разбити човешки сърца. Както се случи с връзката на Анджелина Джоли и Брад Пит.

Тази любима звездна двойка, която служеше за пример и винаги ни караше да се усмихваме, представяйки си мистър и мисис Смит в действие, напоследък ни показва, че когато става въпрос за наранено его, няма значение нито колко си известен, нито колко си богат...

View post on Instagram
 

Поредният скандал, забъркан от красивата и талантлива Джоли, гръмна във всички големи медии и буквално порази феновете.

View post on Instagram
 

На бял свят излязоха документи, които хвърлят нова светлина върху разпадането на звездното семейство.

Става въпрос отново за инцидента, случил се в самолета, в който са пътували всички и за който вече беше съобщено преди време.

На 14 септември, буквално дни преди Анджелина да поиска развод, семейството се прибира от Франция към Лос Анджелис. Става скандал между Пит и Джоли. Тя твърди, че поведението на Брад по време на целия полет е било такова, че я е карало да се чувства „като заложник“.

В един момент той я е сграбчил, разтърсил я е, блъснал я е към стената и е ударил в тавана на самолета.

View post on Instagram
 

Пак по нейните думи, едно от децата, най-голямото, се е опитало да защити майка си и е нарекло Брад с обидна дума. Той се вбесил. Тя решила, че той ще посегне на сина им и сключила ръце около врата му, започвайки да го души. Той крещял и приличал на чудовище. Анджелина и децата замръзнали от страх и не знаели какво да направят.

Резултатът: леки наранявания и синини и при двамата, констатирани от органите на реда. И нанесени щети върху самолета за 25 000 долара - платени от звездната двойка, за премахване на петна от вино и бира по стените и пода.

Разбира се, твърденията на Джоли най-вероятно са достоверни, предвид факта, че в самолета не са били сами и може би е имало свидетели... Но какво цели Анджелина с публикуването на материалите? Какво цели с анонимното въвличане на ФБР в случая? Разплата?

Не е ли по-добре - за всички, и най-вече за децата, разводът да приключи и всеки да тръгне по пътя си? Все пак и двамата имат достатъчно пари, за да построят живота си отново.

Кой знае. Истината може би е невъзможна. А и понякога истината е абсолютно ненужна. Защото причинява допълнителна болка. Може би.

А аз тайно се надявам този бъг в любовната аура на света да се оправи и хората отново да имат нужда от истински чувства. Не от разплащателни сметки.