Амбър Хърд се завръща: актрисата иска нов процес. Ще успее ли?

04 юли 2022 | 12:44
2224
2
Инстаграм, Getty images
2

Актрисата, която загуби делото от бившия си Джони Деп, не се е отказала от битка. Напротив. Амбър е събрала доказателства и отново щурмува съда. Иска отмяна на присъдата и обвинява единия от съдебните заседатели в нелегитимност.

Месец след като Амбър бе разбита в съда от адвокатите на Деп, сега нейните адвокати внасят в окръжния съд на Феърфакс искане да отхвърли присъдата на журито.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Претенцията на Амбър е събрана в цели 43 страници. Тя настоява за отхвърляне на присъдата или за нов процес.

В приключилия наскоро процес между бившите съпрузи съдът постанови, че тя трябва да изплати на Джони 15 милиона долара обезщетение. По-късно сумата бе намалена до 10,3 милиона долара, като Хърд получи 2 милиона долара обезщетение, заради насрещен иск. Така в крайна сметка тя трябва да плати около 8 милиона.

Но това не е краят. Илейн Бредхофт от адвокатския екип на Хърд, твърди, че сумата, която актрисата трябва да плати, е "прекомерна от гледна точка на закона, тъй като няма доказателства в подкрепа на присъдата".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Тя твърди, че в статията, която е основна отправна точка за делото, никъде не се посочва името на актьора - аргумент, който многократно беше изтъкван и по време на процеса.

Представени са също така съмнение относно легитимността на един от съдебните заседатели, пише webcafe.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

В съдебния списък е записано, че съдебен заседател №15 е роден през 1945 г, само че според екипа на Хърд става въпрос за човек, който видимо "е роден след 1945 г. Обществено достъпната информация показва, че той е роден през 1970 г. Това несъответствие повдига въпроса дали съдебен заседател № 15 действително е получил призовка и дали е надлежно проверен от съда да служи в журито."Адвокатите на Деп коментират, че обжалването е очаквано. Но в иска няма нищо съществено. То обаче може да бъде началото на преговори за договаряне на по-ниско плащане или дори за отпадане на обезщетението.

Още по темата

Коментари

2 Рианка
  05 юли 2022 | 11:15 отговор
 

Деп щеше да й опрощава парите, ама сега...

 
1 фен(бивш)
  04 юли 2022 | 17:35 отговор
 

Нема мъни.Къде се бута?

 

Добави Коментар

Най-четени