Броени дни след като стартираха снимките на американската екшън продукци "Непобедимите 4" в София, на родна земя се приземиха цяла плеяда звезди от Холивуд.

Сред тях вече са и големият актьор Анди Гарсия, както и рапърът Къртис Джаксън, по-известен като 50 cent. Те са и сред новите попълнения на успешната поредица за елитните наемници.

Образът, в който ще се превъплъти музикантът, към момента все още се пази в тайна. Той също като Гарсия за първи път ще бъде част от лентата.

В четвъртата част на поредицата главната женска роля ще изиграе неотразимата холивудска красавица Меган Фокс. В България вече е и азиатският актьор Ико Улавис, чиято роля е ключова, тъй като той влиза в кожата на злодея. Негови врагове пък ще бъдат опитните наемници Барни Рос и Лий Кристмас, а в техните роли влизат Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм.

Сюжетът на филма се пази в тайна, но Слай публикува в Инстаграм видео, с което загатва, че той ще загине, а щафетата ще поеме колегата му Стейтъм.

Снимките за продукцията започнаха в Лондон, в момента текат в София, а скоро екипът на лентата се мести в Солун, където ще бъдат заснети голяма част от сцените в "Непобедимите 4".

Четете още: Млада актриса ще представи България на конкурса Мис Вселена