Арнолд Шварценегер се събра с бившата си, двамата изглеждат страхотно

Мил семеен кадър на фамилия Шварценегер разтопи сърцата на инстаграм потребителите.

Преди броени дни един от синовете на Терминатора направи феновете си съпричастни с рождения ден на баща си – Арнолд Шварценегер, който на 30 юли отбеляза 73 години.

View post on Instagram
 

Наследникът на 7-кратния носител на наградата "Мистър Олимпия" сподели снимка, на която усмихнатият рожденик е седнал пред маса, отрупана с голяма шоколадова торта и други лакомства, а зад него са се изправили бившата му съпруга Мария Шрайвър и техните четири деца - синовете им Патрик и Кристофър и двете им дъщери - Катрин и Кристина.

На фотоса липсва петият син на Шварценегер – Джоузеф Баена – рожба на любовта между бившия губернатор на Калифорния и домашната помощница. Именно изневярата на актьора с нея преди години стана повод той и съпругата му – Мария Шрайвър, да се разведат след 25-годишен брачен живот (от 1986 до 2011 г.).

View post on Instagram
 

Малко след скандалното разкритие за интимната връзка между Арнолд и икономката в дома му се появиха и доказателства, че Шрайвър също не си е стояла мирна. Според твърденията, Мария изневерявала на съпруга си с член на екипа в политическата му кампания на име Матю Доуд още преди да разбере за аферата с домашната им помощница.

Каквито и катаклизми да са преминали през отношенията на Арни и Мария обаче, сигурно е едно - с времето двамата са успели да "заровят томахавката" и да отпразнуват подобаващо, заедно с децата си, рождения ден на един от най-обичаните екшън герои на Холивуд.

View post on Instagram
 

Четете още: Изневерите на звездите с детегледачки и камериерки