Бащата на Матю Макконъхи е починал по време на секс

19 октомври 2020 | 14:55
3602
2
снимки: Getty Images
2

Звездите не са обикновени хора, а личности, които крият невероятни истории от живота си. И Матю Макконъхи определени не прави изключение. Напротив - в автобиографичната си книга Greenlights, чиято премиера ще бъде утре, той прави шокиращо разкритие. Всъщност две. 

През 1993 г. баща му, Джеймс, умира от инфаркт по време на секс със съпругата си. Вторият любопитен факт е, че Матю е знаел, че това ще се случи и то точно по този начин. Дори самият му баща е предсказал, че един ден ще си отиде от този свят по време на сношение с майката на Матю. 

Матю Макконъхи

"Той беше моят баща. Никой и нищо не можеше да го убие. С изключение на мама. Той винаги е казвал на мен и на братята ми: "Момчета, един ден ще си отида, докато правя любов с майка ви". И точно така се случи. Получил е инфаркт, докато е изпитвал оргазъм.", пише в книгата на актьора. Зловещо, нали?

Джеймс Макконъхи умира на 63-годишна възраст през 1992 г., когато Матю е само на 23 г. В автобиографичната си книга Матю отделя специално внимание и на брака си с Камила Алвес и бащинството. Той се гордее, че е успял да съхрани всяка връзка в семейството си и никога не се е налагало да повишава тон. Очевидно любовта в семейство Макконъхи върви чудесно.

Камила Алвес, Матю Макконъхи

Четете още: Жан-Клод Ван Дам принуди България да спаси бебе куче, което щеше да умре

 


Още по темата

Коментари

2 успял ли е
  19 октомври 2020 | 16:45 отговор
 

успял ли е поне да се изпразни???

 
1 Megadeath
  19 октомври 2020 | 16:30 отговор
 

Щастливец. Това е мечтата на всеки човек, но да е по-запазен и в по-напреднала възраст.

 

Добави Коментар

Най-четени