Дойде ли краят на любовта между Бен Афлек и красивата му изгора Ана де Армас? За съжаление, май отговорът ще е положителен.

Новината за изненадващата им раздяла бе съобщена от западните медии снощи, а източници споделят, че решението е взето от Ана. Причината за края на любовните им отношения била, че актьорите са имали сериозно противоречие къде да заживеят. Младата дама не искала да се съобрази с желанието на Бен Афлек да останет в Лос Анджелис. Той от своя страна настоявал, тъй като там живеят децата му. Ето защо актьорът се съгласил с решението на Ана да прекратят връзката си.

View post on Instagram
 


Говори се, че 25-годишната красавица е скъсала с Бен по телефона и е била категорична. И макар той да е приел раздялата, вчера папараци са се натъкнали на любопитна гледка точно до дома му. Там бил забелязан човек, който изхвърля огромен плакат на Ана в контейнерите за отпадъци. А само няколко месеца по-рано децата на Бен си играеха със същия постер пред имението на татко си. Явно раздялата за него е болезнена и той иска да се отърве от всичко, което му напомня за Ана.

Припомняме ви, че любовта между двамата актьори се зароди в началото на 2020 г. Те се срещат в края на 2019 г. покрай снимачния процес на филма Deep Water. И макар да изглеждаха щастливо влюбени, явно различията помежду им са били непреодолими. Според близките им приятели Ана и Бен изпитват дълбоко уважение един към друг, но са в различни етапи от живота си.

През последните месеци от връзката си, бившите влюбени правели опити да предприемат следващата крачка и да заживеят заедно. През август Ана бе забелязана да премества багажа си в имението на Бен, но явно тази стъпка не е подобрила отношенията им.



Четете още: Ето какво сподели за дъщерите си Никол Кидман в специално видео