Бен Афлек изхвърли Ана де Армас на боклука

20 януари 2021 | 07:30
6300
3
снимки: Getty Images
3

Дойде ли краят на любовта между Бен Афлек и красивата му изгора Ана де Армас? За съжаление, май отговорът ще е положителен.

Новината за изненадващата им раздяла бе съобщена от западните медии снощи, а източници споделят, че решението е взето от Ана. Причината за края на любовните им отношения била, че актьорите са имали сериозно противоречие къде да заживеят. Младата дама не искала да се съобрази с желанието на Бен Афлек да останет в Лос Анджелис. Той от своя страна настоявал, тъй като там живеят децата му. Ето защо актьорът се съгласил с решението на Ана да прекратят връзката си.


Говори се, че 25-годишната красавица е скъсала с Бен по телефона и е била категорична. И макар той да е приел раздялата, вчера папараци са се натъкнали на любопитна гледка точно до дома му. Там бил забелязан човек, който изхвърля огромен плакат на Ана в контейнерите за отпадъци. А само няколко месеца по-рано децата на Бен си играеха със същия постер пред имението на татко си. Явно раздялата за него е болезнена и той иска да се отърве от всичко, което му напомня за Ана.

Припомняме ви, че любовта между двамата актьори се зароди в началото на 2020 г. Те се срещат в края на 2019 г. покрай снимачния процес на филма Deep Water. И макар да изглеждаха щастливо влюбени, явно различията помежду им са били непреодолими. Според близките им приятели Ана и Бен изпитват дълбоко уважение един към друг, но са в различни етапи от живота си.През последните месеци от връзката си, бившите влюбени правели опити да предприемат следващата крачка и да заживеят заедно. През август Ана бе забелязана да премества багажа си в имението на Бен, но явно тази стъпка не е подобрила отношенията им.

Бен Афлек

Четете още: Ето какво сподели за дъщерите си Никол Кидман в специално видео

Още по темата

Коментари

3 фен(бивш)
  05 април 2021 | 17:02 отговор
 

Наште щот са стока.По-опансиса от хамериканките,нема,ме тоо,при ,,златките''.

 
2 Рианка
  21 януари 2021 | 10:33 отговор
 

Такава готина съпруга имаше... И той като Джони Деп изтърва сериозната жена и сега ще му се лепят еднводневки-използвачки. Жалко!

 
1 от
  20 януари 2021 | 10:57 отговор
 

от кого са му децата??? защо не живее с жена си. развратиха целия свят тия холивудски дегенерати.

 

Добави Коментар

Най-четени