Автор
Антония Дамянова

Без ботокс, но със зашеметяваща осанка: Кейт Мидълтън в сапфири и елегантно палто отново покори света (снимки)

На 12 февруари Катрин Мидълтън посети болницата в Ливърпул, като за случая избра класическо палто на каре, черна рокля, допълвайки тоалета с малка чанта с елегантна дръжка.

Визията ѝ бе завършена от очарователни обеци със сапфир и диаманти - наследство от нейната свекърва - покойната лейди Даяна Спенсър.

Ако имате комплекс заради някоя и друга бръчица в зоната на назолабиалните гънки, или на външните краища на клепачите, известни като „пачи крак”, обърнете внимание на аристократичната осанка на Катрин. Тя носи всичките несъвършенства по лицето си с достойнство и самочувствие, прибягвайки до услугите единствено на зоновата терапия (лицев масаж).



Тайната на Кейт най-вероятно е в това, че истинската елегантност няма нищо общо с ботокса и филърите. Защото красивата жена "се чете" не по перфектните черти или обемни устни, а по осанката, излъчването. По отношение на външността си, принцесата винаги залага на класически стилове, както и на сдържаната палитра от цветове - формулата на нейния финес и деликатност.

Известно е, че височината на Мидълтън е 170 см, а теглото ѝ - само 55 кг. За да бъде толкова фина, тя спортува и избягва да се храни след 18:00 часа. От любимите ястия на принцесата експертите подчертават пилешкото къри и чая матча.

Четете още: Ето я тайната на Кейт Мидълтън за стройна фигура