Биографът на Филип: Хари е виновен за Мегзит, той е излъгал Меган

03 май 2021 | 08:24
13421
5
снимки: Getty Images
5

Принц Хари е трябвало да подготви Меган Маркъл за живота в кралското семейство, но не го е направил, за да не я откаже, защото знаел, че ще ѝ бъде трудно да се впише. В това обвини херцога на Съсекс биографът на покойния принц Филип – Робърт Джобсън.

Според него кралският наследник, който неотдавна абдикира и в момента живее в Калифорния с любимата си и сина им Арчи, умишлено не е разяснил на американската си изгора всички тайни, които се крият във фамилията. Защото вероятно в противен случай нямаше да се стигне до сватба. От друга страна Джобсън споделя, че ако Хари беше подготвил Меган по-добре, може би нямаше да има Мегзит и мирът в кралското семейство нямаше да изглежда толкова недостижим.

Робърт е категоричен, че принцът носи изцяло вината за сегашните скандални отношения между него и Маркъл с останалите членове от фамилията.

принц Хари, Меган Маркъл

„Да бъдеш част от кралското семейство е много сериозна и тежка работа. Хората не вярват в това, но е истина. Животът във фамилията не е бляскав и не се е харесал на Меган“, споделя Робърт Джобсън.

Биографът заявява, че благодарение на слабите напътствия на Хари, Меган се е чувствала несигурна и не е знаела как функционира кралското семейство. И че едва след сватбата е започнала да разбира много неща, които в последствие не е харесала. Маркъл не можела да понесе факта, че Уилям и Кейт са толкова обичани и боготворени във Великобритания и постоянно искала тя и Хари да се конкурират с тях, което е крайно неприемливо.

Биографът на Филип заяви, че обвинява херцога на Съсекс за всичко, тъй като той вероятно е знаел с колко трудности ще се сблъска Меган след сватбата им.

В момента отношенията на херцозите на Съсекс с останалите представители на кралското семейство са повече от сложни. И докато кралица Елизабет изглежда, че е склонна да прости на Меган и Хари за изявата им при Опра и всички скандални тайни от живота им на Острова, един друг член на семейството сякаш е непоколебим и вероятно никога няма да преглътне обидата си. Вероятно вече се досещате, че това е по-големият брат на принца – Уилям, който според кралски експерти едва сдържа гнева си след излъчването на интервюто.

Говори се, че херцогът на Кеймбридж е огорчен най-вече от Меган Маркъл и това, което тя сподели за съпругата му Кейт. Уилям не можел да превъзмогне яда си, тъй като любимата му е била един от хората, които помагали безрезервно на американката да се запознае с правилата в семейството и да продължи спокойно напред, но всеки път усилията ѝ се оказвали напразни. Уилям категоризирал изказването на Меган като несправедливо, когато тя разказала как Кейт я била разплакала дни преди сватбата ѝ. Постъпката ѝ дори е била подла, тъй като знаела, че Мидълтън няма как да отвърне публично.

принц Уилям, принц Хари, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън

За херцогинята на Кеймбридж обвинението на Меган било удар под кръста, защото тя винаги е искала да бъде на заден план и единствено да помага на всеки, който се нуждае. Без суета и без публични скандали.

Друг любопитен факт е, че принц Уилям се съмнявал в снаха си още от самото начало. Според биографа Робърт Джобсън той се опитвал да подтикне брат си да забави топката с Меган и да не прибързва с женитбата. Уилям не одобрявал факта, че Меган е съсредоточена върху изграждането на собствения си образ и може би намеренията ѝ към Хари изобщо не са били толкова чисти, а са с цел популярност и имиджът на кралското семейство съвсем не е бил сред приоритетите ѝ. Херцогът на Кеймбридж обаче запазил съмненията за себе си, но след всички премеждия с Меган, му било трудно да крие какво е истинското му мнение за нея.

Дали принц Хари е можел да предскаже, че един ден ще избяга от семейството си в името на любовта и дали наистина е подлъгал любимата си според вас?

Четете още: Нова кралска криза: Никой от семейството не иска да говори с Хари, вижте защо

Още по темата

Коментари

5
  08 май 2021 | 10:33 отговор
 

Da! Opredeleno gospoza Megan izpolzva populjarnostta na kralskata familija za izgrazdane na sobstvenija si obraz. Predi tova ne e imala tazi vazmoznost. I sega dava gas!!Ot vsichko se zasjaga. Prevuzpitava gi, a v sushtoto vreme znae, che e osigurena do kraja na zivota si.

 
4
  03 май 2021 | 16:32 отговор
 

Мисля, че в поне 90% от семействата има подобни интриги, просто тези се виждат от всички. Не можем да очакваме нещо различно от кралското семейство, дори да не беше "коняра ".

 
3 Бай Онзи
  03 май 2021 | 16:31 отговор
 

Да ви пик@м и на кралското семейството. Мерси за такава известност. Ако трябва да се замислям за всеки косъм на къде сочи.

 
2
  03 май 2021 | 13:33 отговор
 

Синът на коняра е също коняр.... Вгледайте се в семейните снимки и ще се уверите сами.

 
1
  03 май 2021 | 13:31 отговор
 

Копелето(!) Хари, реши да "накаже"с поведението си фамилията за пореден път. Подозренията ми че той направи всичко това нарочно най-сетне получиха потвърждение и то от доверен и проверен източник. Копелето Хари избра възможно най-неподходящата булка, чиито биография и манталитет са на светлинни години от правилата в двореца. Любов ли?! Хайде, моля ви се. С времето всичко излиза наяве. И разводът скоро ще бъде факт. Защото на Копелето сметките излязоха криви. Но какво да очакваш от един запъртък, който дори няма и микрограм кралска кръв във вените си. Справки - Даяна и нейните сексуални забежки. (Тайната е обществена).

 
 
03 май 2021 | 13:34

Или някой пътен инцидент...

 
03 май 2021 | 13:35

за да се срещне по-скоро с непрежалимата си майка...

Добави Коментар

Най-четени