Феновете на Бионсе Ноулс останаха разочаровани в неделя вечер, когато любимката им си тръгна с празни ръце от наградите "Еми за креативни постижения". Документалният филм на певицата Homecoming не спечели в нито една от шестте категории на церемонията, за които беше номиниран.

За сметка на това обаче 38-годишната Кралица Би компенсира огорчението на почитателите си, като сподели на следващия ден клип в социалните мрежи, в който демонстрира завидни оперни умения.

View post on Instagram
 

Видеото представя най-новия документален филм на Ноулс - Making the Gift. Лентата ще запознае феновете на световноизвестната певица с работата ѝ по записването на албума The Lion King: The Gift, вдъхновен от римейка на анимацията на Дисни, както и с трудния ѝ път към славата и успеха.

View post on Instagram
 

В албума Бионсе си сътрудничи със съпруга си Джей Зи, в песните звучат и гласовете на 7-годишната ѝ дъщеря Блу Айви, Кендрик Ламар, Чайлдиш Гамбино, Уилям Фарел и др.

23-кратната носителка на "Грами" е изпълнителен продуцент, артист и съавтор на новата компилация. Албумът е музикална ода към класическата история на Disney – „Цар Лъв“. Припомняме, че Бионсе бе част от звездния екип на филма, в който озвучава образа на Нала, най-добрата приятелка и след това любима на главния герой – Симба, озвучаван от Чайлдиш Гамбино.

Документалният филм пък ще бъде излъчен по телевизионния канал ABC тази вечер. Това не е първата лента, която отразява изявите на бившата звезда от „Дестинис чайлд“. Продукцията Homecoming увековечи знаменитото ѝ участие на фестивала "Коачела" миналата година.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте как Бионсе се саморазправи с обожателка на Джей Зи