Автор
Ева Григорова

Бившата на Травис Баркър продаде пръстена си от него: Никой не очаква един щастлив брак да приключи

Бившата съпруга на Травис Баркър - Шана Моклър реши да продаде годежният си пръстен от него. Баркър напоследък не слиза от заглавията на всички американски издания, след шумната му връзка с Кортни Кардашиян и техните три сватби.

По всичко личи, че Моклър е решила да се възползва от популярността на бившия си съпруг и обяви търг за годежния си пръстен. В крайна сметка той бе продаден за сумата от 96,500 долара. Блондинката разкри, че е имала желание да продаде бижуто за сума между 100,000 и 200,000 долара, но явно не е успяла да намери купувач.

View post on Instagram
 

“Никой не очаква един щастлив брак да приключи … и никой не се надява да трябва да се раздели с ценни вещи” - сподели тя пред US weekly.

Шана Моклър бе женена за барабаниста от 2004 г. до 2008 г., като двамата имат три деца - Алабама Баркър, Ландън Баркър и осиновеното от Травис дете от предишна връзка на Шана, Адриана де ла Хоя.

Шана отказа да разкрие за какво ще използва парите, но сподели, че на този етап от живота си е посветила по-голямата част от времето си на своите деца.