Даяна планирала да се премести в Малибу с Уилям и Хари по време на романса ѝ с Доди ал Файед

01 септември 2021 | 16:48
1907
0
Снимки: Getty/Images
0

Покойната Лейди Даяна искала да се премести да живее в Малибу, Калифорния, заедно с децата си Уилям и Хари, в зората на връзката си с египетския бизнесмен Доди ал Файед. Така тя се надявала дори да пробие един ден в Холивуд. Това разкрива учителят ѝ по дикция – Стюарт Пиърс, 24 години след трагичната ѝ смърт, в интервю пред Daily mail.

По думите му Даяна искала да развие холивудска кариера, но не като актриса, а зад камерата. Докато Кевин Костнър я ухажвал за евентуалното продължение на неговия блокбъстър „Бодигард“ от 1992 г., амбициите ѝ съвсем не се покривали с неговите, издава още Пиърс.

Принцесата на Уелс, която загина при жестока автомобилна катастрофа на 31 август 1997 г., виждала в преместването си в Малибу шанс за кариера в Холивуд, твърди той. Пиърс отхвърля и спекулациите, че преди смъртта си Даяна била бременна и че планирала да се ожени за известния продуцент на филми – Файед.

68-годишният експерт научил за продуцентските планове на Даяна през времето, в което той я обучавал на дикция и присъствие малко преди смъртта ѝ. „В съзнанието ѝ бушуваха редица проекти, свързани с голямото кино“, казва той.Най-много Даяна искала да се заеме с правенето на документални филми с благотворителна цел. „Тя планираше да прекара много време в Холивуд“, категоричен е Пиърс.

Той добавя още, че Даяна била създала близко приятелство със спечелилия „Оскар“ британски филмов продуцент лорд Дейвид Путнам. Именно той ѝ бил помогнал да установи важни холивудски контакти. Но, уви, животът на принцесата бил трагично прекъснат, преди да успее да ги реализира.В средата на 90-те пък носителят на „Оскар“ Кевин Костнър ухажвал Даяна чрез снаха ѝ Сара Фъргюсън, за да участва в продължението на „Бодигард“. Самият Костнър сподели преди време, че е имал телефонен разговор с Даяна по проекта, по време на който тя попитала дали ще има „сцена с целувка“.

Пиърс обаче е категоричен, че да стане известна актриса в Холивуд Даяна никога не е искала. „Не, не, не, тя беше далеч от подобни амбиции. Изобщо не я блазнеха каквито и да било роли в киното.“Припомняме, че още миналата година изданието публикува новината, че принц Хари е изпълнил последното желание на принцеса Даяна, премествайки се да живее със съпругата си – Меган Маркъл, в Калифорния, където някога майка му е възнамерявала да се премести с любимия си Доди. Именно с Меган принц Хари успява да осъществи тази мечта на майка си. 

Четете още: Меган и Хари бесни на биографите си. Ще съдят и тях!

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени