Автор
Антония Дамянова

Дейвид Бекъм и дъщеря му Харпър на разходка във Венеция (Снимки и Видео)

10-годишната Харпър Бекъм и нейният прочут баща – 47-годишният Дейвид Бекъм, днес се насладиха на още един прекрасен ден във Венеция. В сряда двамата се возеха на гондола по Канале гранде.



В момента двамата са на специално посещение в града на каналите и всяка тяхна стъпка там се следи под лупа от медиите.

За разходката си през днешния ден наследничката на футболната британска звезда бе облечена в красива лятна рокля, комбинирана с маратонки Nike. Баща ѝ пък бе заложил на елегантна синя риза, съчетана с кафяво сако, светли панталони и велурени обувки, пише "Дейли мейл".

Вчера пък самият Дейвид сподели разтапящо видео, на което двамата с Харпър се разфождат из китните улички на Венеция и похапват сладолед. В пост към клипчето звездният татко с чувство за хумор предупреждава никой да не казва на мама Виктория за сладоледа. "Шшшшшшшшшшшш, 9 сутрин сладолед. Съжалявам, мамо @victoriabeckham. Създаване на специални спомени с #HarperSeven", гласи шеговитият му пост.

View post on Instagram
 

Не е тайна, че модната икона води изключително здравословен начин на живот. Неотдавна дори стана известно, че в продължение на години тя яде една и съща храна, за да поддържа перфектната си форма и младолико излъчване, а именно - сьомга.

Самата Вики също не скри факта, че любимите ѝ хора са във Венеция и сподели фото с двамата, придружено от емоционални слова: "Тази снимка разтапя сърцето ми! Специално време с най-добрия татко на света. Мама ви обича и двамата толкова много. Ти си моето всичко davidbeckham. Целувки #harperseven".

View post on Instagram
 

Що се отнася до пътешествието на Харпър и татко ѝ, явно баща и дъщеря са само двамата там, тъй като от останалите три деца на Виктория и Дейвид Бекъм (Бруклин, 23, Ромео, 19, и Круз, 17) няма и следа на снимките, които бившата спайска и известният спортист споделят през последните дни.

В понеделник вечер Дейвид и Харпър привлякоха погледите с посещението си на събитието Riva в театър Fenice. Малката дама придружи известния си татко, облечена в официална бална рокля в розово и лилаво от Zimmermann на стойност 1600 паунда. Сладката ѝ визия бе допълнена единствено от любимите ѝ удобни маратонки.

Четете още: Дупки на ханша: Ким съсипала легендарната рокля на Мерилин Монро