Дейвид Бекъм шокира всички - целува дъщеря си по устата (снимка)

Дейвид Бекъм е от звездните татковци за пример. Той обожава да прекарва време с децата си и не пропуска възможността да играе футбол с тях и дори да дава на любимата му дъщеря Харпър да му прави прически. Този път обаче секссимволът срещна неразбиране от страна на феновете си, заради една постъпка.

Той за пореден път бе фотографиран как прекарва време с 9-годишната си наследница Хапрър, а в изблик на взаимната си любов, двамата се целунаха по устните по време на семейна вечеря. Всъщност самата Виктория Бекъм е заснела този момент и е публикувала кадъра в Инстаграм.

View post on Instagram
 


И макар да изглежда мило, много потребители в мрежата изразиха недоумение и се заформи дискусия дали е редно баща да целува дъщеричката си по устата, или не. Някои споделиха,че винаги ще се възхищават на семейство Бекъм, но никога не биха разбрали тази постъпка. Други пък заявиха, че им се е случвало да целунат детето си по устните и напълно разбират Дейвид.

„Благодаря ви, че показахте този кадър, защото той изобразява нещо напълно нормално за един баща. А именно да целува дъщеря си по устните в знак на любов и силна привъзраност“, гласят някои от коментарите.

Това съвсем не е първият път, в който Дейвид Бекъм целува Харпър по устните. И преди той е публикувал селфита с малкото си момиченце и определено това е начинът, по който показва пред целия свят бащинската си любов.

А какво мислите вие? Редно ли е родител да целува детето си по устните?

View post on Instagram
 


Четете още: Лили Иванова взриви мрежата с невиждан секси кадър от 70-те