Лили Иванова взриви мрежата с невиждан секси кадър от 70-те

Лили Иванова разгорещи страстите с непоказван досега на широката публика секси фотос.

Примата на българската музика сподели зашеметяваща снимка на официалната си фейсбук страница от 70-те.

На нея певицата е с емблематичната си от миналото прическа и облечена в къса кадифената рокля. Особен акцент на секси визията на звездата придават кожените ботуши над колената.

Фотоархив 1973/74 г. Благодарности за снимката на г-н Филип Александров!

Публикувахте от Lili Ivanova в Неделя, 18 октомври 2020 г.


Очевидно кадърът е направен по време на неинн концерт. Къде точно обаче, Лили не уточнява. "Фотоархив 1973/74 г. Благодарности за снимката на г-н Филип Александров!", е написала звездата към фотоса, който от вчера до днес е събрал близо 10 000 харесвания и над 250 възторжени коментара.

Лили Иванова не пропусна да изрази и дълбоката си почит към лекарите на България и поздрави всичи медици за празника им с думите:

"Честит празник, уважаеми български лекари! Днес, повече от всякога, народът ни е признателнен за Вашата отдаденост, грижа, неуморим дух и сила в тези тежки времена! Вие сте незаменими и сте нашата гордост! Бъдете здрави!

С огромно уважение и респект пред благородната Ви професия!"

Лили Иванова

Честит празник, уважаеми български лекари! Днес, повече отвсякога, народът ни е признателнен за Вашата отдаденост,...

Публикувахте от Lili Ivanova в Понеделник, 19 октомври 2020 г.

Кралицата на родната естрада навърши 81 години през април тази година. През дългогодишната си звездна кариера тя успя да достигне такива висоти на изпълнителското майсторство, че и до днес стари и млади не спират да се възхищават на неостаряващите ѝ песни, на нестихващата ѝ енергия и силен дух.

Четете още: Коцето и Надя са разделени?