Рядко можеш да видиш широка усмивка върху лицето на Виктория Бекъм. Обикновено тя предпочита да показва строгост и не е много щедра в раздаването на любезни усмивки. Ето защо си заслужава да отбележим случая, когато дизайнерката решава да покаже зъбите си и нещо повече – когато любимият ѝ Дейвид Бекъм решава да се пошегува с това.

Вчера Виктория шокира феновете си в Инстаграм, като позволи на 15-годишния си син Крус да публикува селфи с нея, на което показва умопомрачително широка усмивка с умопомрачително бели зъби. Съпругът ѝ се оказа не по-малко вцепенен от по следователите на Вики и побърза да коментира закачливо снимката и подозрително белите зъби на половинката си, като дори я сравни с Рос от „Приятели“:

View post on Instagram
 


„Колко са бели зъбите на мама Виктория? Това е Рос от „Приятели“!“



Не бихме могли да отречем, че наистина има голяма прилика между усмивката на г-жа Бекъм на снимката и тази на Рос в един от епизодите на култовия сериал, когато той реши да избели зъбите си максимално заради среща с момиче.

Когато сподели кадъра, Крус добави и описание към него, което гласи: „Очевидно майка ми се усмихва“. А това ни подсказва, че вероятно мама Виктория не обича да се усмихва често не само пред обективите, но и вкъщи.

Четете още: Калин Сърменов миналата година стана татко, тази чака внуче