Меган Маркъл отдавна е обявила публично негативната си оценка за Доналд Тръмп. Тя дори заяви през 2016 г., че ще напусне родината си, ако той бъде избран за президент на САЩ. И точно така се получи, благодарение на което днешната херцогиня срещна любимия си принц Хари. Но иронията на съдбата си знае ролята и от тази пролет двамата живеят в Америка заедно със сина им Арчи.

До момента Доналд Тръмп не отговаряше по същия негативен начин на Меган, дори споделяше в медиите, че се радва за нея и Хари и ги харесва като двойка. Но ето че настъпи много интересен обрат.

Президентът удари звучен шамар на Меган (разбира се, в преносен смисъл), като заяви, че съвсем не я харесва. Дори отиде по-далеч: „Изобщо не харесвам Меган и ще кажа още нещо, което тя вероятно е чувала. Пожелавам много късмет на Хари, защото с нея ще му е нужен.“

Причината за острите думи на Тръмп е видеото, което херцозите на Съсекс записаха по повод предстоящите президентски избори в САЩ. В обръщението си двамата окуражиха народът да гласува и категорично подкрепиха Джо Байдън. Меган дори си позволи да отбележи, че според нея това са най-важните избори в страната от години насам.

Източници от кралския двор във Великобритания издават, че кралицата не е останала равнодушна към изявата на Меган и Хари. Тя винаги е защитава позицията, че представителите на фамилията трябва да бъдат политически неутрални, а внукът ѝ и съпругата му определено са прекрачили границата.

От Бъкингамския дворец коментират, че се дистанцират от изявлението на херцозите и че Хари вече не е работещ член на кралската фамилия и мнението му е строго индивидуално.

Съветникът на Доналд Тръмп, Кори Левандовски, пък бе още по-жлъчен по адрес на Меган и Хари, като заяви, че Великобритания е спечелила от това, че те са я напуснали и пожелава да се случи същото и на САЩ.

Очевидно предстоят трудни времена за херцозите, тъй като не са добре посрещнати в Америка, а що се отнася до принц Хари – говори се, че той ще пожелае американско гражданство, за да може да участва с гласа си в изборите занапред.



Четете още: Дъщерята на Криско навърши 1 годинка. Вижте снимки от партито!