Прекрасна новина от Холивуд - дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур, Талула, се сгоди!

27-годишната звездна наследница и приятелят ѝ Дилън Бъс споделиха благата вест в профилите си в Инстаграм вчера. И двамата публикуваха снимки от радостното събитие, а годежният пръстен, който вече краси ръката на Талула, е просто разкошен. Той представлява страхотен жълт диамант, който блести ярко като любовта между дъщерята на актьорите с половинката ѝ.

View post on Instagram
 

Първите, които честитиха годежа на двойката бяха сестрите на Талула - Скаут и Румър, които приветстваха Дилън за добре дошъл в семейството. Явно младежът е успял да направи страхотно впечатление на звездната рода, тъй като бе поканен да заживее с тях под един покрив още в началото на пандемията.

Любопитен факт е, че връзката на Талула и Дилън датира едва от началото на 2020-а година, а той заживява с нея, сестрите ѝ, Брус Уилис и Деми Мур само няколко седмици по-късно. А ето че вече г-ца Уилис и любимият ѝ са готови да споделят целия си живот заедно. Талула разкрива, че ръцете ѝ не спирали да треперят по време на годежа, а Дилън не крие, че е безкрайно горд от факта, че може да я нарича своя годеница.

View post on Instagram
 

Четете още: Биографът на Филип: Хари е виновен за Мегзит, той е излъгал Меган