Автор
Весела Георгиева

Дъщерята на Пол Уокър стана част от "Бързи и яростни"

Медоу Уокър Торнтън-Алън, дъщерята на покойния Пол Уокър от „Бързи и яростни“, направи първата си поява на големия екран в десетия филм от франчайза. Тя сподели кадър от „Бързи и яростни 10“ в Инстаграм.

Световната премиера на Fast X пък беше в Рим в петък.

„Първият „Бързи и яростни“ беше пуснат, когато бях на една годинка!“, сподели мило Уокър в публикацията.

А после написа: „Израснах на снимачната площадка, гледайки баща ми, Вин, Джордана, Мишел, Крис и други на мониторите. Благодарение на баща ми съм родена в семейството на „бързите“. Не мога да повярвам, че и аз съм част от филма. С тези, които са били до мен, гледайки ме как раста.“. Тя е единственото дете на покойния Пол Уокър.

View post on Instagram
 

„Толкова съм благословена, че мога да почета наследството на баща си и да споделя това с него завинаги“, добави тя.

По-късно Медоу сподели с феновете и сладка снимка със своя кръстник Вин Дизел с надпис „Обичам те“.

View post on Instagram
 

На премиерата на „Бързи и яростни 10“ в Рим Медоу бе придружена от съпруга си - британският актьор Луис Торнтън-Алън.

Пол Уокър загина в катастрофа с автомобил през 2013 г. на 40-годишна възраст. През 10-те години след смъртта му франчайзът „Бързи и яростни“ продължи да отдава почит както на актьора, така и към неговия герой, Брайън О’Конър.

View post on Instagram
 

Уокър се появи за последно в седмата част на екшъна, а братята му Кейлъб и Коди участваха, за да заснемат останалите сцени.

В последния филм героят на Уокър се появява отново чрез връщане назад във времето към „Бързи и яростни 5“ от 2011 г., което прави участието на Медоу още по-трогателно.

Медоу Уокър е най-новото попълнение към внушителния актьорски състав на филма, начело с продуцента и звездата Вин Дизел. В лентата отново се появяват Мишел Родригес, Тайрис Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Джордана Брустър и Сунг Канг.