Освен с неподражаемия си комедиен талант, Васил Василев-Зуека има още една причина да се чувства горд и щастлив на тази земя - неговата изящна, красива и не по-малко талантлива от баща си дъщеря.

В последно време на Девина се случват все хубави и позитивни неща, които радват актьора все повече. Младата актриса, чийто късометражен филм "Хлад" бе селектиран за наградите Indie Shorts Awards в Кан, се озова рамо до рамо с холивудския ас Лиам Нийсън.

Момичето, което навлиза все по-дълбоко в дебрите на киноизкуството, доказвайки, че притежава завиден за тази работа талант, изпълнява второстепенна роля в сниманата у нас американска продукция Memory.

Именно това е и поводът за срещата ѝ с Нийсън и италианската икона Моника Белучи на снимачната площадка. Въпреки че не издава подробности около образа си в американския филм, Василева съобщава, че е работила по заглавието още през април, когато на на българска земя кацна и Нийсън, пише "Монитор".

Роденият в Ирландия актьор изпълнява главната роля в Memory. Той е наемен убиец, но след като отказва да изпълни една от задачите, престъпници и ФБР тръгват по петите му. По пътя си той се среща с технологичния магнат, изигран от Моника Белучи.

Негов най-голям враг обаче е паметта му, тъй като проявява ранни признаци на Алцхаймер. Режисьор на кинолентата е Мартин Кембъл, който вече е работил в страната ни – миналата година довърши филма си The Asset у нас.

View post on Instagram
 


Четете още: Ясна е работата! Джей Ло се мести да живее при Бен Афлек