Автор
Антония Дамянова

Джеф Бриджис пребори рака и вече снима нов филм

Джеф Бриджис, който през октомври 2020 г. разкри, че е диагностициран с лимфом, се завръща триумфално на снимачната площадка.

Година след като актьорът се подложи на серия от химиотерапии, той съобщи, че ракът му е в ремисия, както и че му предстои отново да стъпи на снимачната площадка.

Завръщането си носителят на "Оскар" ще отбележи с влизането си в ролята на пенсиониран агент от ЦРУ в сериала на FX "Старецът".

Това е първата роля на 72-годишния Бриджис от 2018 г. насам. Сериалът е базиран на едноименния роман на Томас Пери от 2017 г. "Старецът".

Джеф Бриджис произхожда от семейство на актьори, като се появява заедно с баща си Лойд Бриджис и брат си Бо Бриджис в телевизионния сериал "Морски лов" от 1958 до 1960 г. Печели "Оскар" за най-добър актьор за безукорното си превъплъщение в образа на музикант алкохолик във филма „Лудо сърце“ от 2009 г.. Там той си партнира с Маги Джиленхол, Колин Фарел и Джеймс Кийн.

Към момента известни ангажименти за бъдеще Джеф Бриджис все още няма, освен предстоящия втори сезон на "Старецът", който засега е без обявена дата на излизане.

След като изигра видния персонаж на Сам Флин във франчайза "Трон" на Дисни, е възможно той да се завърне в "Трон 3", като се съобщава, че продължението е в процес на разработване след многократни отлагания.

Четете още: Вижте как един 4-годишен джентълмен очарова Кейт Мидълтън, както никой досега! (Снимки)