Автор
Кристина Кирова

Джей Ло крие огромна новина: Раздели ли се с Бен Афлек?

Джей Ло определено знае как да държи феновете си под напрежение и през последните дни го доказва. Латинодивата, която е страстен любител на социалните мрежи и всеки ден публикува сторита и постове, с които показва какво ѝ предстои и какви ги върши в ежедневието си.

Този път обаче цари пълна тишина, което е знак, че Дженифър крие голяма, ама наистина голяма, новина. 227 млн. последователи в Инстаграм тръпнат в очакване, след като Лопес смени снимката на профила си с черно кръгче и изтри всичките си постове.

Обикновено това е начинът, с който звездите обявяват големите новини. Предният път, в който Джен го направи бе точно преди да обяви сватбата си с Бен Афлек.

Интернет детективите веднага наостриха уши и в момента са сигурни, че в живота на певицата не се е случила драма, а просто е решила да „подгрее обществеността“ и премахването на съдържанието от социалните мрежи е част от маркетингова стратегия преди важно съобщение. Но дали новината ще е свързана с нов филм, нова песен, нов албум или нещо по-различно? За момента можем само да гадаем.

Разбира се, появиха се и слухове, че е възможно по този начин Джен да подсказва, че е настъпил разрив между нея и Бен Афлек и двамата да са пред раздяла. На тази теория обаче ни е трудно да повярваме, тъй като актьорът и певицата изглеждат безкрайно щастливи, откакто се събраха отново.

Съществува и слаба вероятност Джей Ло да е решила да си вземе почивка от социалните мрежи, за да се съсредоточи повече върху личния си живот без да привлича излишно внимание. Къде е истината не знаем, единствено ни остава да очакваме с любопитство да разберем какво се случва.

Четете още: Кейт блесна с роклята на годината и тиарата на Даяна (снимки)