Автор
Христина Кирилова

Джони му отпусна края: Похарчи 60 бона за индийска храна и взриви мрежата с Tik Tok видео, Амбър е бясна

Днешният звезден рожденик, който се превърна в мъченика на Холивуд през последните няколко седмици, Джони Деп, определено му отпусна края, след като успя да победи бившата си съпруга, Амбър Хърд в съда. И сега изглежда по-щастлив от всякога, а бившата му половинка все така бясна, че не успя да заблуди съда и света.

След спечеленото дело, Джони отпразнува подобаващо новото си начало, като излезе на вечеря с приятели. И то каква вечеря! Актьорът е похарчил 60 хиляди долара само за една вечер в индийски ресторант. Докато Амбър е все така ядосана и крои планове да обжалва обезщетението, което дължи на Джони и което определено не е по джоба ѝ.

Купонът е бил в тесен приятелски кръг от 20 души, като сред тях е бил и китаристът Джеф Бек, който е един от най-близките хора на Деп. Заведението е било напълно затворено за други клиенти, целият персонал е бил ангажиран единствено за вечерята на Джони. Мениджърът на ресторанта споделя, че актьорът е изключително скромен и земен човек. Двамата имали няколко разговора, преди да бъде организирано пиршеството.

View post on Instagram
 

Джони реши да отпразнува победата си над Амбър и по доста по-модерен начин, като се присъедини към платформата Тик Ток, в която благодари на всички, които са го подкрепили по време на съдебната битка с Хърд. Той публикува видео, в което споделя кадри на феновете, които неуморно го подкрепяха пред съдебната зала и държат плакати в негова подкрепа, последвани от няколко секунди от музикалните му прояви в последно време. А ето и какво описание написа към краткото клипче:

"До всички мои изключително ценни, предани и непоклатими поддръжници. Били сме заедно навсякъде, видяли сме всичко заедно. Вървяхме заедно по пътя. Заедно постъпихме правилно във всичко, защото винаги ви е пукало. И сега отново продължаваме заедно напред."

Още в първия си ден в Тик Ток, Джони събра над 5 млн. последователи, а Амбър съвсем не пропусна да коментира изявлението на бившия си съпруг с думите: "Джони казва, че продължава напред, това е крачка назад за правата на жените". Тя все още продължава да демонстрира разочарованието си и категорично да твърди, че е била жертва на домашно насилие по време на краткия им брак.

Междувременно отзвукът от скандалното дело, което бе проследено на живо от цял свят, също продължава, а американската сензация Били Айлиш дори пусна нова песен, в която се споменава за съдебната битка между Джони и Амбър. В текста тя споменава и наболелия проблем за забрана на абортите в САЩ:

„Интернет отиде да гледа как филмовите звезди се съдят, докато настройват Роу срещу Уейд“, пее 20-годишната Били заедно с брат си.

Парчето беше представено във втория ден от турнето им във Великобритания. Очевидно песента е написана съвсем скоро и вероятно скоро предстои да бъде официално издадена.

Четете още: Малко преди 50: Камерън Диас разкри как поддържа перфектната си форма