Джордж Клуни възнамерява постепенно да се оттегли от Холивуд и да сложи край на актьорската си кариера. Това съобщиха световните агенции, позовавайки се на източник близък до семейството му.

Същият разкрива, че Клуни е споделил пред приятели, че децата му са се превърнали в негов основен приоритет и затова се опитва максимално да намали темпото на професионалните си задължения. Той е допълнил още, че радостта, която му носи родителството, не може да се сравни с никоя друга.



Напук на зачестилите през последните години слухове, че Клуни и съпругата му – адвокат Амал, се развеждат, двойката не показва никаква индикация за подобна новина.

Където и да се появят, и двамата изглежда по-щастливи от всякога, греещи от любов един към друг.



Неотдавна актьорът дори сподели пред журналисти каква огромна роля в живота му за него изпълнява Амал и децата му. Холивудският ас не скри и това, че обожава да върти домакинска работа, да шие и дори да се грижи за прането по време на карантина.

Явно самоизолацията се е отразила доста благотворно върху семейния живот на Клуни, ако изобщо между него и Амал е имало някакво търкане във взаимоотношенията.

А фактът, че обмисля сериозно да напусне славния холивудски небосклон, говори много за това от какво значение за него са най-скъпите на сърцето му хора.

Четете още: Уилям и Хари с разтапящ жест към Даяна