Принцовете Уилям и Хари може да не са в добри отношения към днешна дата, но едно винаги ще ги сплотява - любовта към покойната им майка. Принцеса Даяна си отиде твърде рано от този свят, благодарение на което синовете ѝ пораснаха сплотени и се подкрепяха взаимно в мъката си. Днес помежду им има цял океан, но истината е, че майка им винаги ще бъде факторът, който ще ги сдобрява и събира.

По случай Деня на майката те отдадоха почит към принцеса Даяна с невероятни жестове. Макар и принц Хари да се намира далеч от гроба на майка си, той е организирал на него да бъде поднесен красив букет от цветя. Към жеста се е присъединила и съпругата му Меган, която често обича да се сравнява с покойната принцеса.

Уилям и Кейт пък почетоха паметта на Даяна с невероятно трогателен жест, който доказва, че обичта към лейди Ди се предава с пълна сила през поколенията в кралското семейство. Вчера херцозите на Съсекс публикуваха в социалните мрежи изключително мили картички, адресирани към покойната майка на Уилям. А те не са написани от самия него, а от децата му Шарлот, Джордж и Луи, които очевидно неведнъж са слушали за баба си.

View post on Instagram
 

Картичката от най-младият представител на семейството, Луи, представлява апликации със сърце и вероятно любимите му животни. На нея пише единствено "От Луи", а надписът, съдейки по почерка, вероятно е от самия него.

Шарлот пък е оставила дълго и наистина трогателно послание към баба си, написано на розов фон:

"Скъпа бабо Даяна, мисля си за теб в Деня на майката. Много те обичам и много липсваш на татко. С обич, Шарлот". Към картичката Шарлот е нарисувала и голямо сърце.

Джордж също не пропусна да поздрави баба си с думите:

"Скъпа бабо Даяна, честит Ден на майката. Много те обичам и винаги си мисля за теб. С обич, Джордж."

Уилям и Кейт споделят, че децата им винаги пишат картички до покойната си баба.

Четете още: Меган Маркъл изненада с колаж с принцеса Даяна и себе си като бебе