Холивудският чаровник Джош Хартнет и дългогодишната му половинка Тамсин Еджъртън не спират да пазят ревностно личния си живот. Двамата са заедно почти от десетилетия и вече имат наследници, но досега не са издали никаква информация за тях, дори и имената им.

Джош обаче реши да открехне малко завесата към семейното си щастие, като потвърди, че е станал баща за трети път. Актьорът заяви в интервю, че ролята му на баща е най-голямата му гордост и важен момент от живота:

"В този живот най-много се гордея, че съм баща на три деца и имам хубава връзка с човека до себе си. Имам чудесен семеен живот и все още мога да се справям добре с работата си. Колкото повече остарявам, толкова по-интересни персонажи се налага да пресъздавам", споделя Джош.

Първото дете на Хартнет се ражда през 2015 г., а две години по-късно на бял свят идва и вторият му наследник. За момента не е известно кога е родено третото дете, но Джош за първи път разкри, че вече е татко на три деца.

Актьорът сподели и че по време на карантината той и Тамсин е трябвало да положат много усилия, за да дадат възможно най-доброто на децата си. Хартнет дори не крие, че всеки ден завършвал с бутилка вино и неистово желание за сън. И въпреки че не е лесно да бъдеш родител, актьорът е категоричен, че това е най-красивото нещо, което може да се случи на човек.

View post on Instagram
 

Четете още: Майкъл Дъглас сподели трогателна снимка на първата среща с внука си