Е, много е сладък: Даниел Крейг с розово сако и любимата дъщеря за премиерата на новия 'Бонд'

Даниел Крейг събра погледите на премиерата на новия "Бонд" - "Смъртта може да почака", и афтър партито във вторник, и причина за това бе не само неговият чар, но и дамата, с която се появи на червения килим - дъщеря му Ела Лудън.

За събитието 63-годишната звезда от шпионската сага за агент 007 бе заложил на кадифено сако в цвят "пепел от рози". В момента, в който той излизаше от Annabel's Club в Мейфеър, харизматичният актьор държеше за ръка 29-годишната Ела. Същевременно съпругата му Рейчъл Вайс отсъстваше от премиерата, тъй като през последните седмици актрисата работи по снимките на сериала Dead Ringer на "Амазон" в Ню Йорк.

Ела е плод на любовта на Даниел Крейг с бившата му съпруга Фиона Лаудън, с която се разведе през 1994 г. след едва 2-годишен брак. С втората си и настояща съпруга - Рейчъл, Крейг се венча през 2011 г.

Днес Рейчъл и Даниел се радват на 2-годишна дъщеричка, а Рейчъл има 15-годишен син - Хенри, от предишна връзка.

Позирайки до известния си баща, Ела излъчваше стил и класа в лъскавия си черен костюм и кремава копринена риза. Елегантната ѝ визия бе допълнена с панталони с широки крачоли и огърлица със син скъпоценен камък.

Поливудският ас е сред най-богатите актьори в света. Състоянието му се оценява на близо 116 млн. британски паунда.

Четете още: Кейт скри Меган в малкия си джоб с тази рокля!