Еха! Моника Белучи идва скоро в България (подробности)

Неповторимата Моника Белучи каца на българска земя тази седмица. Новината съобщи българският актьор, продуцент и бизнесмен Николай Ишков по време на гостуването си в предаването на bTV “Преди обед”.

„Вчера разбрах, че ще имам шанса да присъствам на част от снимките в неделя“, заяви другият гост Стойчо Розата.



Посещението на Белучи в България е свързано с участието ѝ в американска кинопродукция, която в момента се снима у нас. В нея компания на италианската киноикона ще правят звездите Гай Пиърс и Лиъм Нийсън.

В кой точно ден 56-годишната красавица пристига в страната обаче, още не е ясно. По всяка вероятност снимачната площадка ще се прехвърли в едно от киностудията в столицата.



Трите холивудски знаменитости ще си партнират в трилъра „Спомени“, режисиран от Мартин Кембъл, чието име се свързва с хитовата лента от поредицата за британския таен агент Джеймс Бонд - „Казино Роял“. Пред камерата ще застанат и колегите им Харолд Торес, Тадж Атвал и Рей Ферън.

Лентата е базирана на оригиналния нидерландски филм „Спомени на убиец“, излязъл през 2003 г. но поради други ангажименти на актрисата, визиата ѝ се отложи. Припомняме ви, че Белучи трябваше да дойде в България преди месец заедно с Лиъм Нийсън, за началото на снимките за продукцията, които бяха направени на родното Черноморие.

Сюжетът на „Спомени“ разказва историята на Алекс Луис, който е убиец с репутация на дискретен перфекционист, в чийто образ се превъплъщава Лиъм Нийсън. Когато отказва поредната „мокра поръчка“ на опасна престъпна организация, той се превръща в тяхна мишена, а единственият възможен начин да спаси живота си, е да тръгне след онези, които желаят неговата смърт.

Четете още: Дъщерята на Снуп Дог направи опит за самоубийство