Автор
Теодор Муховски

Експерт по езика на тялото: Кейт е копие на Даяна и не я е страх да си изцапа ръцете

Експертът по езика на тялото Дарън Стентън сподели мнението си за последните изяви на Кейт Мидълтън и е на мнение, че бъдещата кралица има много общи черти с покойната принцеса Даяна.

Стентън обясни защо според него Кейт има толкова много общо с покойната си свекърва, която беше известна със своята игрива страна.

"Кейт винаги е щастлива да опита нещо ново, независимо, че може да си "изцапа ръцете".



"Това ни подсказва, че няма да бъде монарх, който ще се дистанцира от общуването с всички. Това означава, че е готова да се забавлява и да изглежда малко глупаво пред хората, което е автентично“.

Експертът каза още, че изражението на лицето на Кейт показва, че тя е "истинска" и "честна" и създава истински връзки с хората.



"Кейт винаги изглежда развълнувана да се запознае с нови хора и по усмивката ѝ мога да кажа, че всичко това е истинско и честно. Често можеш да разбереш, когато публичните личности имат фалшива усмивка", обяснява той.

"Склонни сме да създаваме фалшива усмивка, когато сме притеснени, тъй като тя се използва, за да прикрие истинските ни емоции, но усмивката на Кейт далеч не е фалшива. Тя показва, че е истински щастлива, че е там и че за нея е привилегия да се среща с другите."



Той добавя още:

"Кейт е добър пример за публична личност, която използва активното слушане, когато някой слуша толкова внимателно, че почти чуваш как се въртят зъбчатите колела в главата на човека. При Кейт можете да видите, че тя възприема всяка дума, като кима и поставя ръка на брадичката си - знак, който отразява колко честна и ангажирана е в този момент."



Четете още: Хари не може да се наслади на най-хубавото нещо в Калифорния и страда