Автор
Ева Григорова

Хари не може да се наслади на най-хубавото нещо в Калифорния и страда

Принц Хари и Меган Маркъл изглежда живеят мечтата си в Калифорния, но животът им в Щатите вероятно представлява проблем за херцога на Съсекс.

Хари, който е роден и израснал в Обединеното кралство, сподели в Spare, че се бори с топлото време – и това е проблем, който баща му, крал Чарлз III, също има.

“Винаги съм бил чувствителен към топлина. Като татко. Той и аз се шегувахме с това“, пише принц Хари в мемоарите си. "Ние не сме създадени за този свят, казвахме си.”

View post on Instagram
 

Херцогът продължи да споделя, че това му е създавало проблеми и с покойната кралица Елизабет II. “Трапезарията в Сандрингам, например, беше нашата версия на Ада на Данте. Голяма част от Сандрингам беше топла, но трапезарията беше направо субтропична. Татко и аз винаги чакахме баба да погледне настрани, тогава един от нас скачаше със спринт към прозорец, за да го отвори поне малко. Ах, благословен хладен въздух. Но коргитата винаги ни предаваха. Хладният въздух ги караше да скимтят, а баба казваше: “Има ли течение?“ И тогава един човек от прислугата незабавно затваряше прозореца."

Температурата в Монтесито е значително по-топла, отколкото в родната за Хари Англия, като през лятото е средно 26 градуса, така че се надяваме домът им да е климатизиран, за доброто на принц Хари!

View post on Instagram
 


Докато Хари не се чувства добре в жегата, вероятно Меган Маркъл обича топлото време. Тя е живяла в Калифорния през по-голямата част от живота си, херцогинята със сигурност обича слънцето – и нейният тен го доказва. Вчера тя присъства на наградите Ms. Foundation Women of Vision, където позира във впечатляваща златна рокля.