Автор
Ева Григорова

Есил Дюран преобрази живота на кученце от приют

Поп-фолк изпълнителката Есил Дюран сподели със своите последователи в Инстаграм как буквално е успяла да преобрази живота на куче, взето от приюта в с. Сеславци.

Певицата преживяла трудно загубата на предишния си домашен любимец Тоби и това била една от причините нейният син да ѝ предложи да осинови кученце.

View post on Instagram
 

Есил признава, че имала своите притеснения, но въпреки това решила да опита, а това ѝ донесло неописуемо удоволетворение.

“Нашата Белла!След като загубихме в края на миналото лято най-вълшебното и любвеобилно куче на света Тоби, ,тъгата по него не ни даваше и миг покой …знаете как е предполагам.. Синът ни предложи най-добрата идея(имах своите резерви..разбира се)…да осиновим куче от приют…И ето я Белла.. от приюта в с.Сеславци !

View post on Instagram
 

Това се случи през януари..тя беше на 5 мес.-кожа и кости,изплашена ,стресирана и гледаща враждебно без никакви навици!Не беше лесно..предвид отглеждането и в апартамент и много ангажираните и стопани..Но искам да ви кажа ,че ЛЮБОВТА промени и нея и нас!

Удовлетворението ,че спасяваме ,даряваме комфорт и огромна любов на едно куче..ни осмисля дните и ги пълни с радост и много усмивки! - написа Дюран в своя Инстаграм профил.