Някога те бяха едно от най-щастливите звездни семейства, но любовта им не издържа теста на времето. След години, изпълнени с романтика, въпреки всички медийни скандали и след 4 деца, Ким и Кание най-накрая се предадоха в битката да възобновят страстта помежду си. От вчера официално знаем, че г-н и г-жа Уест се развеждат.

Любопитен факт е, че Ким е тази, която е взела инициативата в свои ръце и е на път да подаде молба за развод. Макар и от близо година да се говори, че тя и рапърът не са в добри отношения, се оказа, че Кание е очаквал любимата му да вземе крайното решение дали двамата ще останат заедно. И ето че Ким отрече и отсече – развеждат се!

През последните месеци попадахме на всякакви предположения каква може да е причина за разрива в отношенията им. Днес обаче стана ясно кой е подтикнал Кардашиян да вдигне ръце от съпруга си, и това е майка ѝ Крис.



Според източници тя е била човекът, който е казал на Ким: „С брака ви е свършено“ и я е посъветвала да пристъпи към официална раздяла с Кание. И ако до този момент Кардашиян се е колебаела дали да остане с бащата на четирите си деца, Крис Дженър ѝ е помогнала да вземе по-бързо решение, като я е посъветвала да помисли на първо място за себе си. Което говори само и единствено за това, че Ким съвсем не е била щастлива с Кание през последните месеци и дори се говори, че двамата живеят отделно вече.

Близки до клана Кардашиян разкриват пред медиите, че Крис намира съпруга на дъщеря си за човек, който няма контрол над себе си и опетнява името на фамилията. Тя не можела да гледа как Ким страда повече и затова е решила да се намеси със съвет. Кание от своя страна неведнъж се е изправял срещу Крис и съвсем не е тайна, че рапърът отдавна не храни добри чувства към клана Кардашиян.

Ким и Кание живеят отделно още от май 2020, когато отношенията им са се изострили и започнали да се карат с повод и без повод. Сега предстои сурова битка за имуществото за милиони, което притежават като семейство.



Четете още: Звездите, които решиха да не се развеждат в последния момент