Ето костюмите, които ще видим в третия сезон на 'Маскирания певец'

Със сигурност третият сезон на "Маскираният певец" е сред най-очакваните шоу програми по телевизията тази есен.

Безспорно феновете на предаването, чийто старт е на 11 септември, нямат търпение да разберат какви ще бъдат костюмите, зад които ще се скрият някои от най-популярните родни знаменитости.

Още по-голямо вълнението е сред зрителите, които искат да се впуснат в ролята на детективи и да разкрият имената на дегизираните личности.

Както всеки сезон, и този костюмите са изработка на Кремена Халваджиян. А какви шедьоври е сътворила съпругата на Маги Халваджиян за третия сезон на мистичното шоу, показват кратките видео клипчета, споделени на официалната Фейсбук страница на шоуто.

Сред тях откриваме и видео, в което водещите Герасим Георгиев - Геро и Краси Радков анонсират началото на шоуто. Зад тях са наредени всички уникални костюми, зад които ще извисят глас тайнствените участници.

Според фенове тази година Кремена е надминала себе си, създавайки най-яките и впечатляващи костюми досега. Някои от тях са сладки и чаровни, докато други зловещи и на моменти плашещи.

Какви имена са дали на героите, ще разберем на 11 септември, а предположенията за това кой се крие под маските ще започнат още на самия старт.

Според първите слухове сред участниците са Рафи и Фики Стораро.

Четете още: Ето какво ще работи Зуека в Испания