Гаджето на Адел направи изненадващо признание

16 юни 2022 | 14:06
1344
0
снимки: Getty Images, Instagram
0

Изглежда, че Адел и новият ѝ любим, Рич Пол, обмислят да спретнат семейно гнездо и дори се замислят за наследник. Слуховете за това, че отношенията им вече са наистина сериозни, тръгнаха преди няколко дни, когато спортният агент сподели, че вече е готов да стане татко за втори път и че би бил много по-отдаден и старателен, отколкото с трите си деца, които пораснали твърде бързо.

Рич Пол

Рич призна, че мечтае да има още деца, тъй като за пръв път е станал баща твърде млад и не е имал възможност и време да бъде достатъчно посветен на трите си рожби. "Очаквам с нетърпение да бъда различен татко", признава Пол, но така и не уточнява дали с Адел планират да имат общ наследник. За разлика от преди, той вече е много по-заможен и спокоен и би могъл да бъде по-търпелив баща. Рич Пол споделя, че искрено съжалява, че е пропуснал много важни моменти от растежа на трите си деца покрай старание за бизнеса. 

Рич Пол, Адел

Припомняме ви, че Адел обяви официално връзката си през септември 2021 г., след като двамата с Рич бяха забелязани заедно няколко пъти предните месеци. Тя не бързаше да сподели щастието си със света след трудния си развод със Саймън Конеки, който е баща на сина ѝ Анджело. 

Четете още: Дениз от "Ергенът" си подарява котето (снимка)

 


Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени