Галена чукна 37 със секси дънкова рокля - вижте каква изненада получи от мъжа си (снимки)

26 май 2022 | 11:34
14178
3
Снимки: Instagram
3

На 21 май Галена чукна 37 години. Рожденият си ден фолкдивата отпразнува с шумен купон в семейното заведение в Арбанаси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Тя изненада гостите си с изискването на дрескод, който включваше дънкова материя. Самата тя бе подбрала два дънкови тоалета - къса и дълга рокля, с които прикова вниманието на всичк присъстващи на партито. Сред гостите - все известни лица от България и Сърбия, бе и майката на певицата. Всички те откликнаха на желанието ѝ за облекло и също се появиха с дънкови тоалети.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Разбира се, на тържеството на изпълнителката присъстваха и дуетните ѝ партньори - Меди и Фики, както и племенницата ѝ Доника, която от известно време също се изявява на фолк сцената. ВИП покана за звездния купон получиха и композитора Даниел Ганев и жена му Сиана - бивша певица на "Пайнер".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Най-близките на певицата я изненадаха приятно със сръбската звезда Теа Тайрович, която поздрави българската си колежка с няколко песни от репертоара си.Мъжът на Галена - Галин, много искал да подари на жена си гръцката звезда Паола Фока, но не успял да я уреди за участие същата вечер. Запазил обаче идеята си за някое от следващите партита на своята прекрасна съпруга.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

За сметка на това пък най-близките на певицата я изненадаха приятно със сръбската звезда Теа Тайрович, която поздрави гласовитата рожденичка с няколко песни от репертоара си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Четете още: Критично слаба: Мария изплаши феновете (снимки)

Още по темата

Коментари

3 Няма значение
  08 юни 2022 | 17:13 отговор
 

Скукааааааа

 
2 Оф,
  29 май 2022 | 06:44 отговор
 

като знам каква селянка е... Ужас.

 
1
  28 май 2022 | 19:40 отговор
 

Тая проститутка пак изпълзя от някъде.

 

Добави Коментар

Най-четени