Бившата фолкдива Мария, която в момента е щастливо омъжена за трети път, вече плаши феновете с визията си. И въпреки че в социалните мрежи миньончето прави всичко възможно да убеди последователите си, че се е отказала от диетите, начинът по който изглежда тялото ѝ, говори друго.

Говори се, че Мария е достигнала до критичните 40 кг и вече е по-слаба дори от 13-годишната си дъщеря. Макар и в Инстаграм да публикува как похапва сладки изкушения и пица, вероятно истината е по-различна и тя не докосва въглехидрати, за да бъде възможно най-фина в очите на съпруга си.

View post on Instagram
 

Много от феновете, които я обикнаха през годините, критикуват Мария за външността ѝ, като са категорични, че тя не е никак здравословна. Изпълнителката никога не е криела, че се подлага на жестоки хранителни режими, а в момента упражнява контрол и над менюто на дъщеря си, като ѝ забранява шоколад, тестени изделия, картофи и ѝ разрешава единствено нискокалорична храна. А защо е толкова стриктна в това отношение - Мария споделя, че според нея, всяко момиче трябва да бъде научено да следи теглото си, защото е важно.

View post on Instagram
 

Четете още: Ергенът Виктор издава книга - пуска наръчник за истински джентълмени