Галена трогна феновете с разтърсващо признание навръх рождения си ден

Вчера фолкдивата Галена отпразнува своя 36-и рожден ден, а по повод личния си празник направи мило признание, с което трогна феновете си.

„По принцип не обичам да празнувам рождения си ден. Но тази година ще го направя. Защото мога. Защото аз и близките ми сме здрави. Защото се научих да ценя поводите, които ни събират заедно. Защото мога да виждам усмивките ви. Така бих дефинирала щастието. Благодаря, че не пропуснахте да ми покажете обичта си и днес - друг подарък не искам. Стигате ми“, гласи постът на певицата под снимка, на която позира до съпруга си, облечена в ултра къса пола и риза, едва прикриващата бюста ѝ.

View post on Instagram
 

Припомняме, че певицата и единият ѝ син се сблъскаха с коронавируса миналата година, което най-вероятно се е отразило и на светоледа ѝ за живота и миговете, които осмислят житейския път.

Изпълнителката сподели и друг фотос, на който гордо демонстрира един от подаръците си по случай рождения си ден, направен най-вероятно от любимия ѝ мъж - мотор. "Вече си имам мотор. Остава само да се науча да го карам", закачливо е написала тя.

View post on Instagram
 

През годините Галена може да се похвали с цял куп участия за д гърба си у нас и по света. Тя е пяла както в Европа, така и в САЩ.

Човекът, който винаги е до нея и я подкрепя във всеки един момент, е половинката ѝ Галин. Двамата бяха на косъм отраздялата преди години, но днес изглеждат по-сплотени и щастливи един до друг.

Четете още: Скандал разтресе Евровизия. Ще отнемат ли приза на Италия?